Daňová evidence podnikatelů 2025 - Dušek, Jiří (Grada, 2025)
Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence podle legislativy 2025. Je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe.
Keywords: Daně