Práce z domova a její skutečný vliv na zaměstnance - Ferencová, Pavlína (2025)
Tato práce analyzuje problematiku práce z domu a prostřednictvím dotazníkového šetření a rozhovorů přibližuje skutečný vliv práce z domu na zaměstnance. Práce shrnuje pohledy zaměstnanců i zaměstnavatelů na různé aspekty home office. Zmiňuje benefity ale i výzvy spojené s tímto tématem.