Myšlením k bohatství pro moderního čtenáře - Napoleon, Hill (Pragma, 2023)
Tato kniha je shrnutím původního textu Hillova mistrovského díla Think and Grow Rich (Myšlením k bohatství) z roku 1937. Vybírá klíčové principy, návody a příklady tak, aby moderní profesionál, bez ohledu na to, jak je zaneprázdněn, mohl těžit z nadčasové moudrosti obsažené v Hillově knize. Čtěte maximálně jednu kapitolu denně, abyste měli prostor a čas plně strávit její poznatky a umožnit své představivosti jednat na základě takto vzniklých myšlenkových impulsů.