ADHD jako výhoda Porucha, která pomáhá k úspěchu - Hansen, Anders (Grada, 2025)
Máte vy nebo někdo ve vašem okolí diagnózu ADHD? Možná ji vnímáte jako překážku, ale co kdyby to byla vaše tajná zbraň? Zapomeňte na stereotypy a přeměňte své odlišnosti ve svou sílu. V knize se dozvíte, jak z ADHD udělat svého nejlepšího spojence a jak začít žít naplno!
Keywords: Sebepoznání; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení