Daně z příjmů (2025) přehledy, daňové a účetní tabulky - Dušek, Jiří (Grada, 2025)
Publikace pomůže všem, kteří dávají přednost názornému vyjádření, rychlé orientaci a rychlému přístupu k aktuálním informacím. Již 16. vydání – včetně stručných schémat a praktických daňových a účetních tabulek.