Superkomunikátoři Odhalte tajný jazyk vzájemného propojení - Charles, Duhigg (Jan Melvil Publishing, 2025)
Kolik jste promarnili příležitostí, protože vám uniklo to podstatné? Kolikrát jste cítili, že vás druhá strana nechápe? Nakolik opravdu rozumíte lidem? Každý den vedeme rozhovory – s partnery, kolegy, přáteli i neznámými lidmi. Jak to, že některé plynou přirozeně a nabývají i hlubších rozměrů, zatímco jiné končí nepochopením a frustrací? Držitel Pulitzerovy ceny Charles Duhigg destiluje vědecké poznatky o komunikaci, čerpá z reálných příběhů z NASA, FBI či psychologických laboratoří a odhaluje tajemství superkomunikátorů. Lidí, kteří dokážou druhé úspěšně přesvědčovat, ale přitom jim i naslouchat a zůstávat autentičtí. Duhigg nám ukazuje, že tyto dovednosti nejsou vrozené. A že naučit se je můžeme všichni.