Optimalizace marketingové strategie IT firmy s důrazem na ekonomické aspekty - Holušová, Kateřina; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá optimalizací marketingové strategie společnosti Direct IT s.r.o., která působí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Cílem práce je analyzovat stávající marketingové aktivity podniku, identifikovat jejich silné a slabé stránky a navrhnout opatření ke zvýšení efektivity marketingové komunikace. V metodologické části jsou definovány klíčové marketingové koncepty relevantní pro IT sektor, včetně marketingového mixu, digitalizace a ekonomického hodnocení marketingových strategií. Analytická část aplikuje tyto poznatky na konkrétní podmínky společnosti, využívá SWOT analýzu, segmentaci trhu a hodnocení současných marketingových kanálů. Na základě zjištěných dat je formulován návrh optimalizace, který zahrnuje strategická doporučení pro zlepšení digitálního marketingu a ekonomické vyhodnocení navržených změn. Výstupy práce mohou přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti společnosti Direct IT v dynamickém IT prostředí.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses