E-learning v nádnarodní společnosti - Caettano Joao, Irene; Kubálek, Tomáš, 1963-; Chvátalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
E-learning se stává stále běžnějším nástrojem školení v nadnárodních společnostech. Využíván je nejen ve vzdělávacích institucích, ale také v podnicích pro vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Cílem této bakalářské práce je zkoumat význam e-learningu a analyzovat jeho roli v současném podnikatelském prostředí. Práce obsahuje jasně definovaný teoretický rámec zaměřený na e-learning, přičemž další část se zaměřuje na výhody a nevýhody tohoto nástroje. Diskutovány jsou různé silné stránky e-learningu a jeho přínosy pro organizace. Na základě provedených analýz práce poskytuje komplexní pohled na význam e-learningu a jeho celkové přínosy. Cílem práce je především zdůraznit pozitivní aspekty e-learningu.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses