Globalizace u konce s dechem Výzvy a příležitosti pro Česko, Evropu a svět - Hampl, Mojmír (Grada, 2025)
Jaká budoucnost čeká Česko, Evropu a svět v éře deglobalizace? Nad touto otázku se zamýšlí Mojmír Hampl.
Keywords: Ekonomie; Literatura faktu; Politologie