Komunikační plán pro společnost TUSECA - Mrzílková, Natálie; Olšanová, Květa; Kula, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Diplomová práce se zaměřuje na návrh komunikačního plánu pro společnost TUSECA, která přišla na český trh s velmi inovativním modelem podílového spoluvlastnictví luxusních rekreačních nemovitostí. Cílem diplomové práce je na základě provedeného kvantitativního a kvalitativního výzkumu, teoretických poznatků a situační analýzy pro společnost navrhnout efektivní komunikační plán, který v ideálním případě zvýší povědomí o značce, odbourá bariéry potenciálních zákazníků spojené s poměrně neznámým konceptem vlastnictví a napomůže s budováním důvěry u potenciálních zákazníků. Výstupem diplomové práce je komunikační plán, který zahrnuje nejen doporučení ohledně obsahu sdělení, ale i volbu vhodných kanálů s časovým harmonogramem a odhadovaným rozpočtem. Diplomová práce může posloužit jako praktický návod pro tvorbu komunikačních plánů startupů, které nabízejí komplexní a inovativní produkty.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses