Marketingové materiály a jejich význam v komunikační politice české pobočky mezinárodní farmaceutické společnosti - Heimlichová, Lucie; Machková, Hana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovými materiály a jejich významem v komunikační politice české pobočky mezinárodní farmaceutické firmy. Praktická část je zpracována formou případové studie kampaně Testuj se včas, realizované společností Gilead Sciences a Českou společností AIDS pomoc. Práce porovnává ročníky 2024 a 2025 z hlediska vizuálního pojetí, komunikační strategie a dopadu na veřejnost. Analýza ukazuje, že účinnost kampaně je ovlivněna nejen využitými nástroji a rozpočtem, ale zejména schopností komunikace snižovat psychologické bariéry a zpřístupňovat informace různým cílovým skupinám. Výstupem jsou doporučení zaměřená na posílení digitální komunikace a optimalizaci organizačních a komunikačních aspektů kampaně.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2026
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2026
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses