Typologie osobnosti a leadership - Veselá, Leona; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Kloudová Jiřičková, Václava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato diplomová práce nesoucí název „Typologie osobnosti a leadership“ se věnuje MBTI typologii osobnosti ve spojitosti s leadershipem a klade si za cíl identifikovat klíčové aspekty lídra a zjistit, jak se tyto aspekty promítají do osobnostního typu podle modelu MBTI. Dílčím cílem je prozkoumat situaci ve firmě a navrhnout doporučení pro rozvoj leadership schopností s pomocí metody MBTI. V rámci práce byla nejprve provedena literární rešerše, která poskytla teoretický základ. Následně byl realizován vlastní kvalitativní výzkum. Výstupem práce je soubor doporučení, zpracovaný ve formě praktické příručky.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses