Udržitelnější a optimalizovaný model online supermarketu - Mika, Martin; Postler, Milan, 1960-; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato práce se zaměřuje na formulaci návrhu inovace business modelu pro internetové potravinové supermarkety. Navrhovaný model reflektuje strategii Evropské Unie přechodu na cirkulární ekonomiku a jeho cílem je optimalizovat současný model online supermarketu pomocí nové strategie, která se zaměřuje na zlepšení front-end logistiky a hospodaření s obaly. Součástí práce je ověření navrženého modelu z pohledu internetového supermarketu prostřednictvím výpočtu s využitím dat z provedené komparativní analýzy a z pohledu spotřebitele prostřednictvím vyhodnocení dat z dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses