Zavedení třídění potravinového odpadu na VŠE v Praze - komunikační kampaň - Brunclíková, Šárka (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem komunikační kampaně k zavedení třídění potravinového odpadu na Vysoké škole ekonomické v Praze. V teoretické části jsou vymezeny klíčové pojmy související s problematikou potravinového odpadu, komunikace environmentálních témat a principů sociálního marketingu. Praktická část vychází z komparativní analýzy zahraničních univerzit a kvantitativního dotazníkového šetření mezi studenty a zaměstnanci VŠE. Na základě zjištěných poznatků je navržena komunikační kampaň, včetně výběru médií a sdělení.