Zavedení třídění potravinového odpadu na VŠE v Praze - komunikační kampaň - Brunclíková, Šárka; Machková, Hana; Pašmik, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem komunikační kampaně k zavedení třídění potravinového odpadu na Vysoké škole ekonomické v Praze. V teoretické části jsou vymezeny klíčové pojmy související s problematikou potravinového odpadu, komunikace environmentálních témat a principů sociálního marketingu. Praktická část vychází z komparativní analýzy zahraničních univerzit a kvantitativního dotazníkového šetření mezi studenty a zaměstnanci VŠE. Na základě zjištěných poznatků je navržena komunikační kampaň, včetně výběru médií a sdělení.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses