Marketingová strategie cukrárny Huhu dortíky - Kubatová, Michaela; Lhotáková, Markéta, 1971-; Šenkárčin, Viktorie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou marketingové strategie pro malou cukrárnu HUHU dortíky, která dosud fungovala výhradně online a plánuje otevření své první kamenné prodejny. Teoretické části se zaměřuje na marketing malých podniků v oblasti gastronomie, zejména segmentu cukráren, a aktuální trendy jako jsou personalizace, digitalizace nebo udržitelnost. Praktická část práce představuje samotný podnik, analyzuje jeho silné a slabé stránky prostřednictvím nástrojů jako SWOT analýza a marketingový mix a na základě dotazníkového šetření i rozhovoru s majitelkou navrhuje doporučení pro další rozvoj. Výsledkem jsou konkrétní doporučení pro rozvoj cukrárny, která se soustředí na maximální využití identifikovaných možností, posílení silných stránek a snahu o odstranění slabin či obranu před hrozbami.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses