Návrh marketingové komunikace pro podnik Brumovská točená - Bařinková, Blanka (2025)
Hlavním cílem této bakalářské práce je navrhnout zlepšení marketingové komunikace pro malý podnik Brumovská točená. Doporučení k implementaci cílí na efektivní informování, oslovování a udržování zákazníků podniku. Teoretická část práce se zabývá marketingovou komunikací, trendy v této oblasti a specifiky pro malé podniky. Praktická část se věnuje analýze marketingové komunikace dvou úspěšných zmrzlináren v České republice, představení podniku Brumovská točená, jeho marketingového mixu a analýze současné marketingové komunikace spolu s analýzou komunikace konkurence. Součástí práce je dotazníkové šetření týkající se spokojenosti a preferencí zákazníků podniku Brumovská točená v kontextu marketingové komunikace. Jsou stanoveny silné stránky, slabé stránky, příležitosti a hrozby podniku. Na základě poznatků z teoretické části a analýz z praktické části je sestaven návrh zahrnující zlepšení stávajících komunikačních nástrojů a implementaci nových nástrojů včetně časového plánu.