Komunikační strategie hotelu Clarion Congress Hotel Praha - Princ, Jiří; Machková, Hana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a hodnocení komunikační strategie hotelu Clarion Congress Hotel Praha, který je součástí sítě CPI Hotels. Cílem práce je zhodnotit efektivitu současných marketingových aktivit se zaměřením na digitální komunikaci, zejména prostřednictvím sociálních sítí Facebook, Instagram a LinkedIn. Práce dále analyzuje webovou prezentaci hotelu, věrnostní programy, ekologické iniciativy a jejich roli v marketingové strategii. Na základě dotazníkového šetření a benchmarkingové analýzy s konkurencí práce identifikuje klíčové oblasti pro zlepšení. Výsledkem je soubor konkrétních návrhů pro zvýšení efektivity marketingové komunikace hotelu s důrazem na personalizaci, vyšší zapojení publika a využití ekologického marketingu jako konkurenční výhody.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses