Dopady environmentálnych zmien na migráciu obyvateľstva Maldív - Hrebíková, Katarína; Procházková Iliniţchi, Cristina; Kohut, Dominik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Táto bakalárska práca sa zaoberá dopadmi environmentálnych zmien na migráciu obyvateľstva so zameraním na Maldivy. V dôsledku klimatických zmien, ako je stúpajúca hladina mora, čoraz častejšie prírodné katastrofy či zasolenie pitnej vody, čelí táto krajina vážnym výzvam, ktoré ovplyvňujú budúce životné podmienky miestnych komunít.
Vedoucí práce: Cristina Procházková Ilinitchi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses