Specifika značek kosmetiky z Jižní Koreje na českém trhu - Ulrichová, Lucie; Průša, Přemysl, 1980-; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato diplomová práce se zabývá specifiky kosmetických značek z Jižní Koreje na českém trhu. Cílem práce je navrhnout doporučení pro marketingovou strategii jihokorejských kosmetických značek na českém trhu. Práce je členěna do čtyř kapitol. První dvě kapitoly jsou teoretické, třetí kapitola je samotnou praktickou částí práce zahrnující jak kvalitativní průzkum v podobě dvou rozhovorů a vlastního pozorování, tak kvantitativní průzkum ve formě dotazníkového šetření. Na základě studie odborných článků, kvalitativního a kvantitativního průzkumu bylo možné dosáhnout cíle práce a navrhnout tak doporučení pro značky kosmetiky z Jižní Koreje působící na českém trhu. Tato doporučení jsou součástí poslední čtvrté kapitoly diplomové práce.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses