Komunikační strategie značky Garden Gourmet na českém trhu - Šnejdarová, Kateřina (2025)
Tato diplomová práce se zabývá komunikační strategií značky Garden Gourmet společnosti Nestlé na českém trhu. Teoretická část se zaměřuje na specifika komunikačních strategií a brand managementu v segmentu rostlinných alternativ masa a aktuální trendy v této oblasti. Praktická část obsahuje analýzu značky Garden Gourmet, srovnání s konkurencí a výzkum spotřebitelského chování, který kombinuje kvantitativní dotazníkové šetření a kvalitativní hloubkové rozhovory. Na základě zjištěných poznatků je navržena optimalizace komunikační strategie značky, která zahrnuje konkrétní doporučení pro značku Garden Gourmet, ale i obecná doporučení pro značky v segmentu rostlinných alternativ masa.