Komunikační strategie značky Garden Gourmet na českém trhu - Šnejdarová, Kateřina; Průša, Přemysl, 1980-; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato diplomová práce se zabývá komunikační strategií značky Garden Gourmet společnosti Nestlé na českém trhu. Teoretická část se zaměřuje na specifika komunikačních strategií a brand managementu v segmentu rostlinných alternativ masa a aktuální trendy v této oblasti. Praktická část obsahuje analýzu značky Garden Gourmet, srovnání s konkurencí a výzkum spotřebitelského chování, který kombinuje kvantitativní dotazníkové šetření a kvalitativní hloubkové rozhovory. Na základě zjištěných poznatků je navržena optimalizace komunikační strategie značky, která zahrnuje konkrétní doporučení pro značku Garden Gourmet, ale i obecná doporučení pro značky v segmentu rostlinných alternativ masa.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses