Vliv marketingové strategie značky Shelma na nákupní chování spotřebitelů - Bouberlová, Aneta; Průša, Přemysl, 1980-; Šenkárčin, Viktorie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato diplomová práce se zabývá vlivem marketingové strategie značky Shelma na nákupní chování spotřebitelů v oblasti krmiva pro kočky. Cílem výzkumu je zjistit spotřebitelské preference, faktory ovlivňující rozhodovací proces při výběru krmiva a vnímání značky Shelma ve srovnání s konkurencí. Práce se rovněž zaměřuje na segmentaci majitelů koček, přičemž zohledňuje jejich vztah ke zvířeti, přístup ke krmení a preference vůči konkrétním produktům. Praktická část této práce se věnuje metodologii a výsledkům výzkumu, který zahrnuje kvantitativní šetření a SWOT analýzu značky. Dále navrhuje marketingovou strategii značky Shelma a přináší doporučení pro další značky v tomto odvětví.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses