Kterému nástroji pro webovou analytiku lze věřit? : Empirická analýza přesnosti nástrojů Similarweb, Ahrefs, Semrush a Marketing Miner - Fišer, Daniel; Novák, Michal; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Diplomová práce se zabývá srovnáním přesnosti nástrojů pro webovou analytiku na reálných datech z vybraných webů. Začíná teoretickou rešerší k webové analytice jako takové a představuje jednotlivé přístupy ke sběru dat. Následně představuje vybrané ukazatele a argumentuje jejich důležitost pro marketingovou praxi. Cílem je vyhodnotit, jaká webová analytika je nejvhodnější na komparativní analýzu s konkurencí. Toho je dosaženo pomocí porovnání s daty z interních analytik vybraných webů u ukazatelů všeobecně používaných pro search engine marketing.
Vedoucí práce: Michal Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses