Analýza online marketingovej stratégie značky JOJO a návrhy na jej vylepšenie - Halajová, Júlia; Postler, Milan, 1960-; Slavíková, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Diplomová práca sa zaoberá analýzou online marketingovej stratégie značky JOJO, ktorá patrí pod spoločnosť Nestlé. Na základe analýzy sú identifikované príležitosti značky v online marketingu na zlepšenie a navrhnuté odporúčania. Teoretická časť sa zaoberá základnými konceptami marketingu, SWOT analýzou a marketingovým mixom. Ďalej podrobnejšie rozoberá online marketing a jednotlivé nástroje, ktoré sa v tejto oblasti využívajú.V praktickej časti sa práca zaoberá analýzou e-commerce s potravinami na českom trhu. Predstavená je spoločnosť Nestlé a značka JOJO, na ktorú sú aplikované analýzy z teoretickej časti. Nasleduje analýza online marketingovej stratégie JOJO so zameraním na e-commerce a sociálne siete. Súčasťou práce je aj vlastný výskum realizovaný prostredníctvom dotazníkového šetrenia, ktorého výsledky sú spracované a vyhodnotené. Výstupom práce sú návrhy a odporúčania, ktoré by mohli prispieť k zefektívneniu online marketingovej stratégie značky JOJO.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses