Návrh typologie spotřebitele pro Pivovar Transformátor Hlavatce - Molíková, Pavla (2025)
Tato bakalářská práce na téma „Návrh typologie spotřebitele pro Pivovar Transformátor Hlavatce“ poskytuje souhrnný přehled o spotřebitelském chování, segmentaci trhu s pivem a o typologii spotřebitele. Zaměřuje se zejména na spotřebitele Pivovaru Transformátor Hlavatce. Na základě získaných dat a jejich vyhodnocení byla navržena typologie spotřebitele. Praktické využití těchto poznatků může vést ke zvýšení konkurenceschopnosti, efektivnějšímu cílení na spotřebitele a v konečném důsledku i k vyšší ekonomické výkonnosti pivovaru.