Návrh typologie spotřebitele pro Pivovar Transformátor Hlavatce - Molíková, Pavla; Sadílek, Tomáš; Kolářová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce na téma „Návrh typologie spotřebitele pro Pivovar Transformátor Hlavatce“ poskytuje souhrnný přehled o spotřebitelském chování, segmentaci trhu s pivem a o typologii spotřebitele. Zaměřuje se zejména na spotřebitele Pivovaru Transformátor Hlavatce. Na základě získaných dat a jejich vyhodnocení byla navržena typologie spotřebitele. Praktické využití těchto poznatků může vést ke zvýšení konkurenceschopnosti, efektivnějšímu cílení na spotřebitele a v konečném důsledku i k vyšší ekonomické výkonnosti pivovaru.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses