Multilaterální spolupráce v rámci vesmírné diplomacie států ASEAN - Benešová, Eliška; Peterková, Jana, 1971-; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá multilaterální spoluprací států Sdružení národů jihovýchodní Asie (ASEAN) v rámci vesmírné diplomacie. Na rozdíl od jiných regionálních uskupení nemají tyto státy společnou vesmírnou organizaci. Práce se proto soustředí na možné perspektivy vývoje multilaterální spolupráce mezi členskými státy ASEAN v oblasti vesmírné diplomacie, přičemž se rovněž zabývá některými problémy a příležitostmi, které by tento vývoj mohl přinést.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia a diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses