Návrh komunikační strategie cestovní kanceláře Alexandria - Bosilkova, Rebecca (2025)
Diplomová práce se zabývá návrhem komunikační strategie pro cestovní kancelář Alexandria, se zvláštním důrazem na sociální síť Instagram. Cílem bylo vytvořit strategii, která podpoří efektivnější komunikaci se současnými i potenciálními zákazníky, zvýší povědomí o značce a přispěje k optimalizaci obsahu na této platformě. Návrh vychází z kombinace kvantitativního dotazníkového šetření, kvalitativních hloubkových rozhovorů, analýzy konkurenčních cestovních kanceláří a relevantních zdrojů reflektujících současné trendy v oblasti online komunikace. Výsledkem je konkrétní a aplikovatelný návrh komunikační strategie, který zohledňuje preference cílové skupiny i aktuální vývoj v marketingu na sociálních sítích.