Návrh komunikační strategie cestovní kanceláře Alexandria - Bosilkova, Rebecca; Průša, Přemysl, 1980-; Pavlů, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Diplomová práce se zabývá návrhem komunikační strategie pro cestovní kancelář Alexandria, se zvláštním důrazem na sociální síť Instagram. Cílem bylo vytvořit strategii, která podpoří efektivnější komunikaci se současnými i potenciálními zákazníky, zvýší povědomí o značce a přispěje k optimalizaci obsahu na této platformě. Návrh vychází z kombinace kvantitativního dotazníkového šetření, kvalitativních hloubkových rozhovorů, analýzy konkurenčních cestovních kanceláří a relevantních zdrojů reflektujících současné trendy v oblasti online komunikace. Výsledkem je konkrétní a aplikovatelný návrh komunikační strategie, který zohledňuje preference cílové skupiny i aktuální vývoj v marketingu na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses