Estetická medicína v ekonomickém kontextu - Drahotská, Kateřina; Hinčica, Vít; Alina, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na estetickou medicínu v ekonomickém kontextu a zkoumá její propojení se zdravotním turismem. Hlavním cílem je porovnat nákladovost a nabídku vybraných estetických zákroků v České republice a Turecku a posoudit, jaké přednosti zmíněné destinace klientům přinášejí. Součástí práce je komparace přímých i nepřímých nákladů – například cen zákroků, dopravy, ubytování či doprovodných služeb – a také hodnocení faktorů ovlivňujících rozhodování klientů. Přínosem autorky je vytvoření praktické komparace vybraných klinik a zhodnocení budoucího vývoje odvětví na základě aktuálních dat.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses