Rozvoj kavárenského podnikání ve Španělsku na příkladu vybrané firmy - Shpylova, Olesia; Hinčica, Vít; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Cílem bakalářské práce je navrhnout efektivní strategii expanze společnosti The Miners na španělský trh. První část práce se věnuje analýze kavárenského sektoru ve Španělsku. Druhá část práce se zaměřuje na metodologii výzkumu a popisuje konkrétní metody sběru dat využité pro následnou analýzu. Třetí část práce poskytuje detailní pohled na vybranou společnost. Zahrnuje SWOT analýzu, finanční analýzu, analýzu konkurence a zhodnocení podnikatelského prostředí ve Španělsku, přičemž se zaměřuje na právní, daňové a pracovní podmínky. Na základě získaných poznatků je poté navržen konkrétní plán další expanze společnosti The Miners na španělský trh.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses