Analýza podnikateľského prostredia Číny s dôrazom na faktory ovplyvňujúce podnikanie spoločnosti Škoda Auto - Surová, Alica (2025)
Táto bakalárska práca sa zaoberá analýzou podnikateľského prostredia Číny s dôrazom na faktory ovplyvňujúce podnikanie spoločnosti Škoda Auto. Cieľom práce je prostredníctvom PESTLE analýzy identifikovať kľúčové politické, ekonomické, sociálne, technologické, legislatívne a environmentálne faktory v Číne a porovnať ich s podmienkami v Českej republike. Práca hodnotí vplyv týchto faktorov na podnikateľské aktivity Škody Auto a poukazuje na hlavné príležitosti a hrozby vyplývajúce z rozdielov medzi oboma trhmi. Výsledky analýzy poskytujú komplexný pohľad na špecifiká čínskeho podnikateľského prostredia a jeho vplyv na pôsobenie spoločnosti Škoda Auto.