Právne aspekty prevádzkovania malého pivovaru - podnikateľský plán - Trasoňová, Barbora (2025)
Bakalárska práca sa zaoberá vypracovaním podnikateľského plánu pre založenie malého pivovaru v Českej republike. Jej cieľom je vytvoriť model podnikateľského zámeru, ktorý vychádza z analýzy právnych predpisov a regulácií v oblasti podnikania a pivovarníctva. Práca využíva analytické a komparačné metódy s cieľom identifikovať hlavné riziká a faktory úspechu podniku. Výsledkom je komplexný podnikateľský plán zohľadňujúci právne, prevádzkové, marketingové a finančné aspekty podnikania v danom odvetví.