Právne aspekty prevádzkovania malého pivovaru - podnikateľský plán - Trasoňová, Barbora; Levý, Jan; Štěpánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Bakalárska práca sa zaoberá vypracovaním podnikateľského plánu pre založenie malého pivovaru v Českej republike. Jej cieľom je vytvoriť model podnikateľského zámeru, ktorý vychádza z analýzy právnych predpisov a regulácií v oblasti podnikania a pivovarníctva. Práca využíva analytické a komparačné metódy s cieľom identifikovať hlavné riziká a faktory úspechu podniku. Výsledkom je komplexný podnikateľský plán zohľadňujúci právne, prevádzkové, marketingové a finančné aspekty podnikania v danom odvetví.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses