Zhodnocení nabídky vybrané cestovní kanceláře - nové trendy - Pfingstnerová, Anna (2025)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením vybrané cestovní kanceláře z pohledu aktuálních trendů v cestovním ruchu. Cílem práce je zjistit, zda vybraná cestovní kancelář uplatňuje nové trendy ve své nabídce. Pro splnění cíle je využita kombinace kvantitativních a kvalitativních metod, zejména veřejně dostupných materiálů, webových stránek a internetových katalogů společnosti. Data jsou doplněná o informace získané prostřednictvím dotazníku. Práce je členěna do tří hlavních kapitol. První kapitola se věnuje vymezení základních teoretických pojmů. Druhá kapitola se zaměřuje na identifikování konkrétních trendů v cestovním ruchu a nabídce cestovních kanceláří. Třetí kapitola analyzuje nabídku vybrané cestovní kanceláře. Analýza prokázala, že hodnocená společnost vybrané trendy ve svém portfoliu uplatňuje, avšak některé oblasti stále nabízejí prostor pro další rozvoj.