Zhodnocení nabídky vybrané cestovní kanceláře - nové trendy - Pfingstnerová, Anna; Petrů, Zdenka, 1953-; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením vybrané cestovní kanceláře z pohledu aktuálních trendů v cestovním ruchu. Cílem práce je zjistit, zda vybraná cestovní kancelář uplatňuje nové trendy ve své nabídce. Pro splnění cíle je využita kombinace kvantitativních a kvalitativních metod, zejména veřejně dostupných materiálů, webových stránek a internetových katalogů společnosti. Data jsou doplněná o informace získané prostřednictvím dotazníku. Práce je členěna do tří hlavních kapitol. První kapitola se věnuje vymezení základních teoretických pojmů. Druhá kapitola se zaměřuje na identifikování konkrétních trendů v cestovním ruchu a nabídce cestovních kanceláří. Třetí kapitola analyzuje nabídku vybrané cestovní kanceláře. Analýza prokázala, že hodnocená společnost vybrané trendy ve svém portfoliu uplatňuje, avšak některé oblasti stále nabízejí prostor pro další rozvoj.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses