Podnikatelský plán : Výroba a prodej krájené zeleniny - Šišma, Radek (2025)
Bakalářská práce je zaměřena na realizaci mého podnikatelského záměru pomocí metody podnikatelský plán. Cílem této práce je zhodnotit, zda by mělo dojít k realizaci tohoto záměru. Práce je rozdělena do několika částí, kterými jsou právní složka podnikání, charakteristika podnikání, analýza trhu, obchodní strategie, SWOT analýza a finanční plán. V poslední části finanční plán jsou zvažovány 3 možné scénáře a na závěr je učiněno rozhodnutí, zda dává smysl tento podnikatelský záměr uskutečnit. K závěrečnému rozhodnutí bylo využito porovnání s alternativou v podobě zaměstnání ve finančním sektoru.