Způsob a zhodnocení vzdělávání pracovníků ve strukturální firmě - Šrámková, Adriana; Kubálek, Tomáš, 1963-; Chvátalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Bakalářská práce se zabývá způsobem a zhodnocením vzdělávání pracovníků v nejmenované strukturální firmě. Cílem práce je zhodnotit efektivitu vzdělávání pracovníků a zhodnotit Trainee program jako vzdělávací nástroj k zaškolení nových spolupracovníků. Teoretická část je zaměřena na metody vzdělávání ve firmách a vliv vzdělávání na konkurenceschopnost firem. Další část definuje specifika strukturální firmy a průběh Trainee programu v nejmenované strukturální firmě. Poslední část práce je soustředěna na výzkum mezi pracovníky firmy, který byl prováděn pomocí dotazníkového šetření. Na základě výzkumu byly pro firmu sepsány možné návrhy a doporučení na zlepšení Trainee programu.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses