Komunikační strategie značky Fokus Optik a její vnímání zákazníky - Kadlecová, Simona; Postler, Milan, 1960-; Kulvaitová, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato diplomová práce na téma Komunikační strategie značky Fokus Optik a její vnímání zákazníky se zabývá firmou Fokus Optik, která působí a poskytuje služby v oblasti optiky v České republice a na Slovensku. Cílem této práce je zjistit, jakými kanály a formami značka komunikuje a snaží se tak oslovit svou cílovou skupinu, dále také zjistit, jak zákazníci vnímají komunikaci značky a zda odpovídá jejich očekáváním napříč různými segmenty. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, a to část teoretickou a praktickou. V první části jsou teoretické poznatky v oblasti komunikace a marketingu. Praktická část je poté případovou studií značky Fokus Optik. Samotná praktická část je dále rozdělena do dvou menších kapitol. Tou první je samotné představení společnosti a společně s analýzou konkurence. Druhá část představuje vlastní výzkum v podobě dotazníkového šetření. Na úplném konci diplomové práce jsou k dispozici konkrétní návrhy a doporučení pro značku Fokus Optik, aby došlo ke zlepšení jejich komunikační strategie.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses