Komunikační strategie společnosti Gymbeam - Bránková, Denisa (2025)
Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. První teoretická část se věnuje základním teoretickým pojmům, které jsou důležité pro pochopení komunikační strategie. Konkrétně jde o komunikační strategii, komunikační mediální mix a trh se sportovní výživou a doplňky. Druhá praktická část je rozčleněna na několik kapitol. Zabývá se charakteristikou firmy GymBeam a jsou zde prakticky využity teoretické modely z první části. Dále je zde zahrnuta analýza konkurenčního trhu a SWOT analýza. Rovněž je realizován výzkum-sběr primárních dat v rámci dotazníkového šetření a hloubkových rozhovorů se zákazníky. V závěrečné části jsou obsaženy návrhy a doporučení pro zlepšení komunikační strategie společnosti GymBeam.