Vnímání CSR společnosti dm drogerie markt s.r.o. na českém a rakouském trhu - Léblová, Denisa; Křenková, Eva; Chlumská, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá vnímáním společenské odpovědností firem (CSR) společnosti dm drogerie markt s.r.o. spotřebiteli v České republice a Rakousku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsán koncept CSR, jeho hlavní pilíře a specifika společenské odpovědnosti ve zkoumaných zemích. V praktické části je představena společnost dm a její CSR aktivity, dále analýza vybraných tiskových zpráv a dotazníkové šetření provedené na českém a rakouském trhu. Na základě zjištění byla navržena doporučení pro optimalizaci CSR strategie společnosti dm s ohledem na specifika obou trhů.
Vedoucí práce: Eva Křenková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses