eGoverment v České republice – právní aspekty, realita a budoucnost - Černák, Jiří; Patočka, Radim; Štěpánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá právními aspekty eGovernmentu v České republice v oblasti podnikání a provádí srovnávací analýzu s vybranými státy EU, konkrétně Dánskem a Slovenskem. Práce se zaměřuje na právní rámec, strategické dokumenty a praktickou implementaci digitalizace veřejné správy v oblasti podnikatelských služeb. Pomocí deskriptivní a komparativní analýzy identifikuje hlavní výzvy a nedostatky českého přístupu a navrhuje doporučení pro jeho zlepšení inspirované osvědčenými zahraničními modely.
Vedoucí práce: Radim Patočka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses