Obchodní jednání se španělskými a argentinskými partnery a role stereotypů - Beranová, Eliška (2025)
Práce se zaměřuje na obchodní jednání se španělskými a argentinskými partnery. Cílem práce je vymezit náležitosti obchodních jednání, poskytnout analýzu kulturních odlišností zmíněných zemí a zjistit, do jaké míry ovlivňují proces stereotypy. Metoda výzkumu je zvolena kvalitativní, formou rozhovorů s respondenty se zkušenostmi.