Obchodní jednání se španělskými a argentinskými partnery a role stereotypů - Beranová, Eliška; Semenenko, Vadim; Chvátalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Práce se zaměřuje na obchodní jednání se španělskými a argentinskými partnery. Cílem práce je vymezit náležitosti obchodních jednání, poskytnout analýzu kulturních odlišností zmíněných zemí a zjistit, do jaké míry ovlivňují proces stereotypy. Metoda výzkumu je zvolena kvalitativní, formou rozhovorů s respondenty se zkušenostmi.
Vedoucí práce: Vadim Semenenko
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses