Návrhy na vylepšení organizace akcí ve street dance se zaměřením na střední Evropu - Kosková, Kristýna; Hinčica, Vít; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá organizací street dance akcí ve střední Evropě. Jejím cílem je návrh doporučení na základě důkladné analýzy, která identifikuje hlavní nedostatky a nabízí efektivní řešení. Teoretická část se věnuje vývoji street dance, jeho stylům, významným akcím, marketingu a finančním možnostem v oblasti tance. Praktická část vychází z hloubkových rozhovorů s organizátory a tanečníky a popisuje hlavní výzvy, se kterými se potýkají, jako jsou přesycenost trhu akcemi, nedostatečná propagace a omezené finanční zdroje. Výsledky práce přinášejí návrhy na zlepšení v oblasti organizace, marketingu, financování a komunikace tanečních akcí, které lze aplikovat napříč státy střední Evropy.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses