Vliv umělé inteligence na pracovní trh - Krabičková, Kristýna; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním vlivu umělé inteligence na pracovní trh. Práce analyzuje, jak dynamický rozvoj a zavádění AI technologií ovlivňují strukturu zaměstnanosti. Teoretická část definuje klíčové pojmy, popisuje historický vývoj, současný stav a budoucí trendy umělé inteligence. Empirický výzkum, pomocí dotazníkového šetření, se zaměřuje na analýzu sociálních a ekonomických aspektů spojených s AI automatizací. Cílem práce je nabídnout komplexní pohled na tyto dopady, který poslouží jako základ pro formulaci doporučení.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses