Dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr po novele zákoníku práce platné od září 2023 - Karešová, Lucie; Levý, Jan; Vaňkátová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Novela zákoníku práce (zákon č. 281/2023 Sb.) platná od září 2023 přinesla řadu významných změn v oblasti dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr. Toto téma je velice aktuální, jelikož dohody o provedení práce představují v České republice významný nástroj pro flexibilní zaměstnávání. Cílem této bakalářské práce je zjistit, jaké změny přinesla novela (zákon č. 281/2023 Sb.) zákoníku práce (zákon č. 262/2006 Sb.) pro dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr (dohody o provedení práce a dohody o pracovní činnosti) a jaký praktický dopad mají tyto změny na zaměstnance a zaměstnavatele v České republice.
Vedoucí práce: Jan Levý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses