Návrh vstupu vybrané stomatologické firmy na slovenský trh - Krupka, Jonáš (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vstupní strategie společnosti ASAP Dental s.r.o. na slovenský trh dentální péče. První část analyzuje obecnou strukturu trhu s dentální péčí a hlavní faktory ovlivňující nabídku a poptávku. Druhá část se zaměřuje na specifika slovenského trhu. V praktické části je provedena finanční analýza společnosti ASAP Dental s.r.o., SWOT analýza a PEST analýza slovenského trhu a návrh konkrétní vstupní strategie, včetně výběru vhodného regionu, marketingové a personální strategie.