Dopad práce na dálku na produktivitu zaměstnanců a rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem - Hurzan, Antonina; Závodná, Lucie Sára, 1984-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá dopadem práce na dálku na produktivitu zaměstnanců a rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Hlavním cílem bylo zjistit, zda a jak práce na dálku, včetně hybridních režimů, ovlivňuje výkon zaměstnanců a jejich subjektivní spokojenost. Výzkum proběhl ve firmě XYZ formou dotazníkového šetření, kde byly shromážděny a analyzovány odpovědi 96 respondentů prostřednictvím kvantitativní metody. Data byla vyhodnocena pomocí deskriptivní, korelační a regresní analýzy. Výsledky ukázaly, že práce na dálku má silný pozitivní vliv na produktivitu i work-life balance, zejména pokud je podpořena technickým zázemím, autonomií a důvěrou.
Vedoucí práce: Lucie Sára Závodná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses